Saturday, July 20, 2013

Pretty Pretty Bracelet !

Wah , sehari sampai dua post aku update . HAHA . Bosan sangat lately , sebab hari hari buat benda sama. Tak sabar nak tunggu September, sebab nak start kelass ! Rindu sangat nak belajor ni . heh, *poyo. Okay biasa nya setiap kali bulan puasa ni sure aku excited nak mampus nak beli baju raya, kasut raya, tudung raya and so on, tapi kali ni macam semangat beli benda benda tu tak de. WHY ?? ni bukan nadhrah ni ? HAHA . Sebenarnya aku lebih kan tumpuan nak kembang kan business aku . hee. alaaa yang DLC tuu . hee, ade post sebelum ni yang aku ada try buat tudung sendiri kan ? And Alhamdulillah jualan sangat sangat baguss ! Tapi sekarang ni mak Zak, aka tukang jahit tudung aku busy nak siapkan baju tempahan orang , so sad man :'(. Sebab mak zak tak dapet nak tolong jahit kan tudung tudung kitaa. Dah berzaman kain kain aku beli ni tak berjahit , tersusun rapi dalam plastik kamdar sebelah meja ni hah, disebabkan kesian sangat tengok kain kain tak berjahit tu, akak aku baik hati beli kan aku mesin jahit mini ! heee, tapi yang problem nya, aku tak reti guna, habis senget benget tudung tu -.-"  erghh GERAM ! Sakit hati sangat, so aku bisu kan kejap business tuu . Setiap malam aku atur strategi macam mana nak habis kan semua stock tudung yang masih ada . so aku nak buat SALE ! semua barang under RM20 ! murah kan ? and no postage ! Encik Azmi (lecturer entrepreneurship ) kata, biar untung tak banyak janji modal dpt balik and janji customer terjaga . Tu paling penting . CUSTOMER ! Mari laa beli di D&LCollection !


gambar bawah ni contoh shawl yang aku pernah buat :) and ni salah satu SALE item ! 



Yang under RM20 ni termasuk dengan mix and match bracelet tu ,



LYAA ni tudung 3 layer, dulu RM55 termasuk postage, tapi sekarang RM45 termasuk postage ! tudung ni sangat best, senang je sarung, colourful, selesa dipakai, terletak je. and paling penting cantik ! 




Okay , yang ni mix and match bracelet, ni semua manik besau besau korang boleh beli satu, dua tiga or empat ikut suka, korang boleh pilih warna bracelet mana yang korang suka and mix and match kan nya ! nak tahu lebih lanjut CLICK SINI


hah , yang ni pulak, aku dah senangkan korang untuk memilih , sebab aku dan mix and match kan nyaa, RM10 je ! murah kan ? so nak tahu lebih lanjut CLICK SINI


Bracelet ni bukan sahaja boleh pakai kat tangan je, boleh jugak pakai sebagai perhiasan kat tudung
 Contoh :

Tumpu kan pada bracelet je ye, abaikan kan orang yang tengah syok minum coconut shake klebang yang famous amos tuu . 

The more you buy, the less you pay ! hee. Happy Shopping ;)

No comments:

Post a Comment