Thursday, July 25, 2013

New Collection !

Assalamualaikumm ! yeayy . New Collection on the way nak siap, bertungkus lumus aku menjahit . And Alhamdulillah sangat , sebab ramai yang bagi respon yang memberansangkan ! Thank you so much . ni buat aku tersangat bersemangat nak siap kan ! Walaupun just pakai mesin jahit mini jewww.


Tadaaaa ! kita tak mampu nak beli mesin jahit besau besau , sebab kita baru nak start berbusiness . Doa kan kite ye :) * sampai ke sahur aku menjahit, sangat excited .




Ni bidang 48 . 


Yang ni bidang 60 *tetibe terase cute pakai tudung ni* ahakss . Pakai tudung ni, rindu kat Sharodz :'(
Aku tergerak nak buat bidang 60 ni pun sebab ramai sangat yang request . and In Shaa Allah akan terus buat demi korang :)


No comments:

Post a Comment