Saturday, July 20, 2013

I Wanna GO - YUNA

ASSALAMUALAIKUM, hee. Yuna is one of my favorite artist . I adore her so much, and her songs too. Kira nya memang macam kipas susah mati YUNA laa aku ni . ihikss. Firstime dengar lagu dia yang Oh BULAN tuu , masa form4 ,aku dah jatuh cinta denga keunikan suara dia, aku ni memang susah nak minat artist , maksudnya, aku suka lagu diorang tapi tak ikot sangat perkembangan diorang, tapi minat aku kat YUNA ni sampai semua CD dia aku beli ! wuarghh . Padehal boleh je download. Tapi aku taknak sebab, aku betol betol nak support dia. Sampai kan apiqah pongg tau bertapa gila overdose aku minat YUNA . *sangat over* . And apiqah sangat sweet bagi aku button badge gambar YUNA yang kawan dia Haris lukis, so prettyy :) and latest lagu dia I wanna go . Awww, lagu ni sangat sweet . Me like it so much ! and yang best nya ade Julian , dan diorang tak bersentuhan lansung . Alhamdulillah YUNA still tau batas sebagai seorang muslim and menjaga nama baik Islam dan Melayu . 

Merepek banyak aku ni . enjoice the songsss :)

No comments:

Post a Comment