Monday, July 15, 2013

Baru tersedar dari koma - BELOG

Assalamualaikum, wahh lama sangat dah tak mengupdate belog ni . Sampai terlupa password (memory lost) -.-" , seharian dok reset balik email, password, question yang tak pernah aku ingat jawapan . Tapi akhirnya Alhamdullilah berjaya access ! heh heh heh . Saja je nak hidup kan balik belog yang dah berapa abad koma ni . HAHA . just nak wish .

SELAMAT MENYAMBUT RAMADAN ALMUBARAK :)

Alhamdulillah bersyukur sangat sebab dapat lagi bertemu dengan bulan yang mulia ni . And yang paling best, sepanjang Ramadan ni and Syawal yang bakal tiba lagi 25 hari *kiraan aku la* aku akan sentiasa berada di rumah ! yeayy ! hari hari mengadap muka Abah,mak, adik adik and nenek. wahh . banyak sangat pahala dapat. hee. and  akak every weekend balik laa dia tu .ni pun sebab aku cuti sampai bulan 9 . lama gila cuti hampir 3 bulan, nak kerja tak di izinkan, just belajor jadi surirumah tangga jela aku *bak kata abah* -.-"

okay , tu je kot . Selamat menjalani ibadah puasa semua ! 


No comments:

Post a Comment