Saturday, January 19, 2013

Brand sendiri , In Shaa Allah .



Assalamualaikum , 

Wahhh dah lama sangat dah  ni tak berbelogging . last post pun mase bulan puase tahun lepas . seriouss lama ! HAHA . nak kata busy maybe , tapi rasa nye sifat pemalas nak menaip kot punca segala - gala nya . HAHA. so , mcm mane hidup aku sekarang ? so far so good . aku suke kat sini (micet) and aku start berbusiness kat sini .Alhamdulilah dapat sambutan . Sekarang ni aku decide nak buat sendiri tudung with my own label ! cewahh . Sementara ni aku just tempah dulu , nanti cuti sem aku akan start masuk kelas menjahit ! yeayyy . Boleh laa aku jahit tudung and macam macam lagi *excited . 


ni sebelum dijahit , 

taraaa ! dah jahit. First collection ni . wish me luck :)