Wednesday, February 15, 2012

Short entry

Short entry . tersangat laa busy this sem , tak menyempat nak mengupdate belog . tapi Alhamdulilah aku sihat sejahtera , 


aku ni dah laa tangan kurang seni nyee . kene laa melukis benda ni hari hari -.-" . tu laa , gatal nak tukar course , nak jadi engineer kunun . hambik kau . #padanmukadirisendiri 

hah , walaupun dah lambat sangat ni , aku still nak wish SELAMAT TAHUN BARU ! semoga ape yang kita azam kan tercapai . AMIN . azam aku nak kurus , semakin menjadi . yeahhh ! Alhamdulilah . mari same same mendoakan agar aku berjaye kurus dan slimm youu ;)

p/s: gamba yang aku lukis takde laa seadvance yang kat atas tuu . 

No comments:

Post a Comment