Tuesday, February 21, 2012

D & L Collection .

Assalamualaikum dan salam sejahtera *gaya pemberita cakap* hah , sejak sejak ni busy memanjangg . dengan kelas dengan bisness lagi . What ? bisness ? *gaya korang respon* HAHA . yee kawan kawan , adik adik , akak akak dan makcik makcik . Dengan ini saya Nadhrah Jamaluddin sudah memulakan bisness . bisness ape kah ? bisness ni :


ni laa dia ,bisness kami . aku dan kakak ku . aku dah dapat jual banyak sangat crumple shawl ni kat kampus . Alhamdulilah murah rezeki aku . then , baru laa tercetus idea nak buat Official Page D & L Collection . so mari laa ramai ramai like and shop with us ! 

p/s :siapa kate student tak boleh buat bisness ? aku boleh . hee .

No comments:

Post a Comment