Thursday, December 22, 2011

Promosi Hebat !


 Promosi hebat , promosi Hebat ! wehhuuu . ape yang hebat sangat kan . sebenor nyee , aku nak jual buku ;)


 ni laa buku buku  nyee . aku bukan jual buku cinta or novel . tapi buku pelajaran . hehe . student laa katekan . tapi aku tak ambil pun subjek subjek ni . aku tolong jual kan buku akak aku ni . buku dia ni bersepah kat rumah nenek aku tu . kalau nak bakar sayang . elok lagi . bagi mengelak kan pencemaran berlaku . aku bincang bincang dengan akak aku , akhirnye dia bersetuju jual buku buku dia ni . so , pade sape yang ambil Degree Finance , Business or yang berkaitan . kalau anda berminat nak beli , boleh laa PM aku kat Facebook or hantar email pade nadhrah.jamaluddin@yahoo.com 

ni harge buku buku nye .

Principle of Marketing- Rm40 part2
International Business- RM50 part 2
Personal Finance- RM50 part 5
Quantative Analysis Managment- RM40 part 4
Personal development - RM40 part 3
Enganging Writting- RM30 part 2
investing- RM50 part 4
Business Acc- RM40 part 1
Malaysia derivative-RM 20 part 3


ade lagi . selain dari buku aku jual cermin mate HITAM . HAHA 

yang ni hitam solid .
RM150


yang ni hitam jugak . tapi ade corak kat dalam . nampak tak ?
RM150

aku nak menghabis kan stok sebenarnye . tinggal laa 2 bijik ni . tak terjual . so , kalau korang nak jangan lupe PM aku okey ? first come . first serve ;)


No comments:

Post a Comment