Wednesday, December 7, 2011

Niat di hati nak lain . Tapi ini yang dapat .

Niat suci hati ini , inginkan ape yang selama ini di harapkan dan di cita cita kan . tapi akhir nyee , dapat benda yang tak pernah menjadi idaman . tak mengapa lah . asal kan orang yang kita sayang bahagia . ;) 



Wait !! ape ni . ? bukan post sedih laa . ni post pasrah . tak same kan ? whateverr . last Sunday , aku terpakse membawa adik adik tersayang mengukur dan melawat Jusco . sebenarnyaa plan dah baik dah nak berdating dengan Roy *banyak betul gelaran aku bagi laki ni*  tapi , ape kan daya . mase , waktu , keadaan tidak mengizinkan kerana kunci rumah nye ade pade adik nye . *drama ape aku buat ni ?* abaikan . straight to the point nadhrah . 

okey , niat aku sebenarnye nak marathon Breaking Dawn and Ombak rindu . tapi akhirnyee , terpakse tengok ni 



disebabkan aku ni lah kakak yang paling "baik" didunia . ikutkan laa adik adik aku ni . sebab hati dah berkecamuk si Roy tak jadi datang ke bumi Hang tuah ni . tapi , walaupun tak dapat tengok ape yang aku nak . tengok Puss in Boots ni pongg best hape . rase macam budak budak . yelaa , dalam hall movie tu , majoriti parents bawak anak anak dorang . tapi , obviously aku tak nampak macam mak mak kan ? -.-"

mari lihat aktiviti budak budak ni 

before movie .



makan -.-'
while watching movie 


nasib baik laa , aku tak snap gambar korang melantak popcorn tau . dasyatt 
-.-"

after movie .


okey , budak sebelah aku ni sedang membuat senyum terpakse sebab aku tak kasik dia makan waffle . makan je kau ni .

  
di sebab kan budak yang dalam gambar di atas tu membuat muke muncung sampai aku pun menyampah , jadi aku pujuk laa dia makan JCO donut ni hah , and ice cream yogurt . happy now ? grrr .


tengok terpancar sinar kebahagiaan . suke laa tu perut buncit kau di isi . memang little monster betul .


 tu yang abang dia pulak , bajet macho ler tu posing cmtuh ? puihhh .HAHA



 okey , this two little boy . *little ke?* are my brothers . sepanjang aku bawak dorang keluar ni . memang stress tak tipu , habis dorang kikis duit aku . takpe . nanti korang dah ade duit aku kikis sampai habis . HAHAHA . tapi , what i love about them is . dorang ni pandai simpan rahsia wehh . tak tipu . dan paling penting , dorang ticket aku nak guna kereta dan berdating . HAHA . I love YOU Ajep and Jazli ;) sape tak sayang adik woii .

lastly , enjoy puss cutest face 



p/s: jangan contohi aku mempergunekan adik adik aku . 




No comments:

Post a Comment