Wednesday, November 30, 2011

Selamat Pengantin Baru .

Lately ramai sesangat cousin cousin aku yang berkahwin . even pun dua pasangan jerr yang berkahwin tapi dia punye preparation punye laa lame , penat ,tapi semua nye berbaloi . Alhamdulilah ;) orang sebok kahwin .aku bila ? HEHE . Insyallah 6 tahun lagi *gatal*

kalau nak menaip memang laa tak kan habis kan . so , let the pictures tell the whole story :) 

11.11.11 
Akad Nikah 
Abang Hanif & Kak Shelly <3 




aku tak datang mase dorang nikah . so sad . gamba credit to Abang Hanif .

13 . 11 . 11
Reception Abang Hanif and Kak Shelly . di Hotel Singgahsana Petaling Jaya .detail kan .ade gaye reporter tak ? HAHA


intro dulu . comel kan ? marshmallow warne warni . #jakun 

sambung balik gamba pengantin .








maap , interframe kejapp .


 maap , inrt





ni baru separuh dari pihak kitorang , belum semua lagi . kalau semua . runtuh pelamin tu . hiperbola


And , one more thing . Annas photographer for that day . hampir pengsan aku bile nampak Annas , ke hulu ke hilir dok amek gamba abg Anip and kak Shelly . aku pun tidak melepas kan peluang mengambil gambar bersame Photographer yang sedang mencipta name ni . cewahhh . mari ramai ramai like Page dia kat FB . Annas Easkey Photography


19 . 11 .11
Akad Nikah 
Kak long Zaini & Abang Razaly 














selesai akad nikah Kak long . Majlis kahwin kak long buat Tahun depan . tak sabar nyeee .

26 .11 .11 
Kenduri kahwin .di Merlimau Melaka ;)

Abang Hanif and Kak Shelly lagi . hee




cake ni paling aku suke . dan teramat laa sedap !




kalau dah sampai kat Merlimau ni . sure sure laa kene berphotoshoot di tepi sawah ni ;) sila tumpu kan mate anda pade Nafisz yang sedang memegang lampu , sementare Annas sedang mencari angle agar gambar menjadi mantopp .yang mase kat Hotel tu aku tak dapat borak lame dengan Annas. tapi mase kat kampung dapat laa bercakap , dia best . kelakar lak tuu . boleh dia layan kesengalan Maklong mase on the way nak hantar dia kat MC . terbaik laa Annas ;)




malam lepas kenduri , jgn cerita laa. kitorang karaoke sampai ke pagi , sampai nak terkeluar anak tekak ni . dengan joget lambak lagi laa. sumpah best . kalau nak tengok kami berkaroke , sila Tekan sini . cari yang 26 november tau .


dah banyak sgt gambar aku letak ni . harap korang boleh cuci mata . 
Selamat pengantin baru kepade Abang Hanif dan Kak Shelly serta Kak long Zaini dan Abang Razaly . semoga kekal hingga ke akhir hayat . Insyallah .
mari kite same same doa kan kebahagiaan mereka .
AMIN :)

6 comments:

  1. Tenkiu very much Lala...(erkkk betoi ka ejaan haha)...i'm blessed to be part of the family. Keep up the good work and maintain the blog. U have the talent to be a good writer :)....luv u dear...muahhhh

    ReplyDelete
  2. family yg sportting giler...smp xterlayan aku mlm 2..pew2 pon korang mmg the best...wt hanif n isteri selamat pengantin baru dr dleisure Ent semoga berkekalan ke akhir hayat..harungi dugaan dalam umah tangga dengan hati yang tenang..

    ReplyDelete
  3. kak shelly ek ? hee . macam dapat agak jee . love you too kakak . lala tulis merepek repek laa . hee. By the way . thank you so so much ;)

    ReplyDelete
  4. jerangkung hidup , HAHA . family kami memang sebegini . happening semacam jee . HAHA

    ReplyDelete
  5. hehehheheee... thanks yer my lala... nice blog ..

    ReplyDelete