Monday, October 31, 2011

Purple Day :)

Why purple day ? 24 October 2011 yang lalu , my sister nadiah jamaluddin telah grad ! taniah kakak . pade hari tu , aku pun same sebok nak ikot , yela nak dapat kan mood konvo untuk 2 tahun akan datang . *awal betul amek mood* aku , mak dan akak tersayang sedondon pakai baju purple . ikot warne rasmi UITM :)


muke di awal pagi putih berseri . tunggu laa muke di akhir hari . -.-"



ini laa wajah wajah manusia yang terpakse berpanas di luar DATC , yelaa 2 orang je yang boleh masuk dewan tuu , abah kasik nenek dan mak yang masuk .kacak kan bapak ku ? harharhar .


dua makhluk ni orang yang paling aku sayang , thanks for coming :)


hah , sape yang gila plants vs zombies maybe tau kot .aku bagi afiqah jam plant shooter tuu , kebetulan jalan jalan kat DP hari tu dengan muslim ,ternampak lak jam comel tuu , amoi tu kate new stock , so aku beli laa , sebab jam tu same comel dengan afiqah kan kan kan ?




okeyyy amek mood  .


nak sangat amek gamba UFO belakang tuu -.-"


mereka berdua ni bermadu . HAHA , sebab mereka berkongsi kasih sayang dari aku . HAHA. jangan berebut aku ye , aku akan sentiase berlaku adil . hee


he's always there when i need somebody to cry with. I LOVE YOU 


alahaiii , mamat ni pun sebok nak amek gamba dengan UFO , photo is taken by Ajep :)


begini la rupe nyee bila orang yang bermate sepet (aku) di pakse membesar kan mate @_@"


Abah : eh , Muslim . kau hisap rokok kat mane ek ? 
Muslim : eh .... HAHAH . 

Buat pengetahuan anda , UITM adalah kawasan larangan merokok . harap maklum ye abah .tapi mamat ni hebus sedot rokok kat mane mane je dia suke abah .


hah ! akhirnyeee , keluar jugak akak aku . congrates kakak !


amboi amboiii . suke laa tu . grrr .


with her <3 Afiqah


she's more crazier than me . thats why i love her :P

 
:)


ehem ehem . mister perasan tough 


di  harap kan , aku jugak akan berkonvo 2 tahun lagi . insyallah . doa kan yee . 
THE END :)

1 comment: