Thursday, September 22, 2011

The Sawfi's

Assalamualaikum readerssss :) pagi nan indah ini nak update sikit laa cerita cerita sepanjang Hari Raya ni . tu tu , tengok tajuk . The Sawfi's . uuuu . siape mereka ini ? jeng jengggg .


unty Lynn , ibu hot meletopss you !


kak ain :)


kak ain , muhsin dan effa .


birthday girl ! aisyah <3


saye bersame my incik ROY :) 


aku memang bermate sepet , hidung tajam , begusi besar dan bergigi panjang. menakutkan kan ? -.-"

okeyy sambung balik cerita , meraka ini adalah , keluarga my incik ROY . Muhamad Muslim Sawfi , pada tanggal 17 september 2011 yang lalu , mereka telah mengade kan rumah teropen ! sekali dengan birthday party Aisyah . kire same laa kisah nye dengan open house rumah aku hari tuu .mee rebus unty Lynn terbaik laa ! 10 kali tambah pun tak puas . HAHA , Happy gile spending most of my time with them! mane tak nyee,aku pun turut menambah hura hara dan kelam kabut kat rumahh tuu. maap yee . 
menu yang mereka hidang kan :

  mee rebus (paling aku suke )
laksa 
mee sup 
rojak buah ! (buat sendiri weyyhh)

yang lain lain tak ingat . HAHA. aku ni pandai makan jee. -.-" name name makanan pun tak tau . main  telann je . kesian perut ku yang sememangnye comel ni . 

ade laa sikit gamba aku rompak dari Fb Aisyahh. hee . mari lihat :)



hah , nampak tak kuih yang tergolek tuu . yang cup oren tuuu , tu laa apam paling comel dan sedap yang aku penah rase ! mak lang mereka yang tempah kann . tak tau mane dia tempah . lupe nak tanye . cess +_+"
yang satu lagi tuu ,cupcake blueberry , kak ain buat . sedapppp >.<"


THE END :)

p/s : lepas habis raya ni , kene diet . perlu bersenam , sebab sepanjang raya ni . makan tak ingat dunia .

No comments:

Post a Comment