Thursday, September 22, 2011

Rumah TerOpen !

yeeaahhh. rumah komandan telah terbuke ! hee. dalam versi mat salleh ,"open house" hee. berlansung pada 10 sept 2011 yang lepass. Thankss pade yang datang :) Open house ni 3 in 1 tau .  hebat kan ? open house untuk unit Abah , open house keluarga kami . dan Birthday party untuk adik tersayang Jafni Jamaluddin yang ke - 13 . 



kalau bab makan ,serah kan je kat dorang nii. HAHA.





ni laa dua manusia yang paling excited memotong cake , mengalahkan birthday boy -.-"


live band kau , lagu birthday adik aku nii . jeles jelesss !



yeeeahahhh , kau dah tua !




"baik kau suap betol betol , aku nak letak kan belog nii "




photographer merangkap bestfriend dari zaman kanak kanak riang hingga laa kini menjadi model :)




ni laa muke aku lagi 20 tahun kot . HAHA. mak tercinta , bersame unty or Datin  Aida :)




ROY bersame DEN . HAHA.




Dayahhh ! penyanyi jemputan khas. HAHA. suare kau lagi sedap dari kakak baju merah tuu . HAHA.




jiran kesayangan merangkap bestfriend dari zaman kanak kanak hingusan hingga laa ke gadis anak komando :) HAHA




kakak aku semakin kurus . tergugat ni . love you kakak <3


thankss kepade yang datang . yang dari Dungun tuu, sumpah aku terharu korang sanggup datang . kite beraye dengan van kan tahun ni. takpe tahun depan dengan limo pulakk. HAHA. unty Linda (mak noya) tak habis habis tanye, " ni kenduri tunang ke kenduri nikah ?" haiisshh. open house jela untyy .

THE END .

No comments:

Post a Comment