Friday, September 9, 2011

The Jambi's :)

Salam , kepade bloggers, readersss , stalkerss. dan seangkatan dengan nyeee. tengah aku khusyuk berfacebooking sambil menikmati apam balik femoouss kat Pilahh ni , tetibe teringat kan blog aku yang sudah lame tidak di jengukk. kesian kau belog . HAAHAHA. ehhh, sebelum tuuu. saye, Nadhrah binti Jamaluddin ingin mengucap kan 


Selamat Hari Raya Aidilfitri  ;)
Maaf Zahir dan Batin .

Sempena Hari raya nii. aku nak minta maaf kepade anda anda. jikalau ape yang aku tulis or aku post selame nii, ade menguris hati, terkasar bahase , Minta maaf sangat sangat . yang baik itu datang dari ALLAH , yang buruk semua nyee dari diri aku sendiri . 

selesai bermaaf maafan mari tengok gamba raya cucu cucu Jambi nii :)


bak kate abah, memang keturunan tembam kitorang nii -.-"


anak anak Pak Jamal a.k.a KOMANDAN . HAHA. :)
hah, gamba ni laa yang aku masukkan dalam contest  "Saya dalam Baju Raya Saya"
anjuran 3kupang Media !
dann mari laa 
LIKE gamba nii yee. Thankss :)


Hah, gamba nii pulak aku pertaruhkan dalam contest Syoknya Raya !! 2011
anjuran MyEg ,setiap pemenang dapat RM200 weyyh.banyakk tu. just masuk kan gamba boleh dapat duit, siape tak nak kan? so, aku pun mencuba laa nasib. siape yang dapat panggilan or call dari hotfm , kire menang laa tuu ! dan yang paling best , aku baru dapat panggilan dari hotfm petang tadii ! OMG ! sumpah terperanjat berokkkksss >.<" .Alhamdulilahhh dapat aku duit rayaa. 
dan my encik ROY (Muhamad Muslim Sawfi ) pun menang jugak ! 
okey, pade siape yang rase, anda ade join contest nii. sila semak name anda di HotFM nii kot kot korang menang jugak ke,.murah rezeki :)






name pemenang di susun mengikut abjad. tu yang encik Roy nombor ke 230 
aku yang ke 232 . Thankss MyEg !


lagi lagi gamba kami ade di sini The Jambi's beraya 2011





Sekali lagi saye nak ucap kan Selamat Hari rayaa. Semoga bertemu di Bulan Ramadan dan Syawal akan datang. Insyallah :)




eh, aku ni kejap ber "aku" kejap ber "saye" ,maaf yee. sedang menggong mood  final exam nii. wish me luck guyss. 
BYE :)

No comments:

Post a Comment