Sunday, August 7, 2011

Pesta !

Assalamualaikum . selamat pagi blogger blogger dan pembace blogsss sekalian. agak usang aku tengok belog aku nii. menyedih kan sungguh. tak ade lansung bende or cerita yang aku nak kongsi kan dengan anda anda sekalian. hee . almaklum laa student kan. busy memanjang. tak ade mase dah nak menaip naip lagi dah tapi tidur banyak mase  . sementara nak tunggu mase untuk sahur nii. aku rajin laa jugak bukak youtube. tengok and cari laa video video yang boleh menghilang kan segale stress ni kepale, di kaki , di jari dan di mane mane lagi la. *over* then terjumpe laa nii. 


Pesta ibadah ! mari laa join . tak rugi punn :) 

siape tak kenal IniAnwarHadi yang menang woowww award tuu . sebelom nii aku penah la post pasal matluthfi90 . dua dua same best ! both i like. HARHAR .

matlufti mengajak siape yang berminat untuk menunjuk kan kekretivitian *macam salah eje je* korang express rase pasal nilai saling menghormati ! sempena Kemerdekan kita yang ke 54 nii. make sure you smile , kalau tak disqualified ! (matlufti yang kate) 

ni matlufti :) di sebab kan sekarang kan bulan Ogos . kalau zaman sekolah dulu dulu, start bulan Ogos jee. heboh masing masing beli bendera , hias kelas   lawa lawa. sekolah penuh dengan wane merah, putih , biru , kuning . gaduh gaduh dengan kelas sebelah kelas siape paling penuh bendera ,berlatih perbarisan laa bagai dan macam macam lagi laa.eh eh, kenape sebok sangat bulan Ogos nii? sebab bulan merdeka laa weyhhh. yes man , INDEPENDENCE DAY meyhh. tapi  tahun nii lain gila aku rase . sebab. start je satu Ogos. semua busy menyambut kedatangan RAMADAN AL MUBARAK :) . dan yang paling best . kite sambut MERDEKA dengan HARI RAYA AIDILFITRI dalam satu masa. best kan best kan best kan best kan !*sambil victory dance* yeaahhh. macam aku sorang jee yang terover excited melompat kegirangan depan lappy nii. =_=' .
kita sambut 2 perayaan dalam  1 mase. ALHAMDULILAH . semoga Ramadan ini di berkati oleh mu YA ALLAH . aminnn.

okey sempena Menyambut Bulan Ramadan yang penuh barakah dan mulia ini. saya Nadhrah Jamaluddin ingin mengucapkan selamat berpuase kepade semua umat Islam seluruh dunia. semoga Ramadan kali ini memberi seribu makna kepade kita semua . Insyallah :) 

p/s : puase penuh ye.tak mo ponteng ponteng .

thanks for reading .

No comments:

Post a Comment