Sunday, August 7, 2011

From Dungun with LOVE .

Friday 5 August sampai 6 August is the best day ever *setakat nii laa* . mereka, Nur Afiqah Razak, Faeez dan Hafiz turun Pilah  dari Dungun. 6 jam weyh perjalanan. aku rase macam mimipi je budak budak nii lepak Pilah. ! we spent most of the day together :) 


 tunggu bus 


 dalam bus 
* terpancar sinar kebahgiaan*


mengila di jusco. 
 di sebab kan kami booking terkurang kerusi dan meja. kami terpakse lambat kan makan beradab kami kepade pukul 8.30 malam. makan laa roti sebagai alas perott yee kawan kawan .







ini lah gaye orang yang makan dengan penuh beradab  
-________-"




lepas makan "beradab" pergi kempis kan perut ,berboling !


then bermovie bersame miss Harmielia . lecturer math kami :)
Captain America . best best . *sambil membuat gaya HYDRA* 

after berbuke, berboling , bermovie. kami lepaking di mamak sampai laa subuh. bersahur di sana. pukul 6 pagi berangkat pulang ke Pilah. spent lagi mase tidur berjam jam dengan anak razak nii. rindu sangat kat dia nii. pukul 10.15 malam tunggu bus mereka pulang ke Dungun . sebab UITM Dungun tak cuti hari ahad. tak best nyeee. 


seriously. rase macam tak nak je dorang balik. tak sangke aku boleh menangis macam tu sekali ! maluuuu . even pun sekejap . tapi bermakne sangat jumpe korang ! thanks for coming. tunggu kedatangan kami ke Dungun pulak yeee :)




Pesta !

Assalamualaikum . selamat pagi blogger blogger dan pembace blogsss sekalian. agak usang aku tengok belog aku nii. menyedih kan sungguh. tak ade lansung bende or cerita yang aku nak kongsi kan dengan anda anda sekalian. hee . almaklum laa student kan. busy memanjang. tak ade mase dah nak menaip naip lagi dah tapi tidur banyak mase  . sementara nak tunggu mase untuk sahur nii. aku rajin laa jugak bukak youtube. tengok and cari laa video video yang boleh menghilang kan segale stress ni kepale, di kaki , di jari dan di mane mane lagi la. *over* then terjumpe laa nii. 


Pesta ibadah ! mari laa join . tak rugi punn :) 

siape tak kenal IniAnwarHadi yang menang woowww award tuu . sebelom nii aku penah la post pasal matluthfi90 . dua dua same best ! both i like. HARHAR .

matlufti mengajak siape yang berminat untuk menunjuk kan kekretivitian *macam salah eje je* korang express rase pasal nilai saling menghormati ! sempena Kemerdekan kita yang ke 54 nii. make sure you smile , kalau tak disqualified ! (matlufti yang kate) 

ni matlufti :) di sebab kan sekarang kan bulan Ogos . kalau zaman sekolah dulu dulu, start bulan Ogos jee. heboh masing masing beli bendera , hias kelas   lawa lawa. sekolah penuh dengan wane merah, putih , biru , kuning . gaduh gaduh dengan kelas sebelah kelas siape paling penuh bendera ,berlatih perbarisan laa bagai dan macam macam lagi laa.eh eh, kenape sebok sangat bulan Ogos nii? sebab bulan merdeka laa weyhhh. yes man , INDEPENDENCE DAY meyhh. tapi  tahun nii lain gila aku rase . sebab. start je satu Ogos. semua busy menyambut kedatangan RAMADAN AL MUBARAK :) . dan yang paling best . kite sambut MERDEKA dengan HARI RAYA AIDILFITRI dalam satu masa. best kan best kan best kan best kan !*sambil victory dance* yeaahhh. macam aku sorang jee yang terover excited melompat kegirangan depan lappy nii. =_=' .
kita sambut 2 perayaan dalam  1 mase. ALHAMDULILAH . semoga Ramadan ini di berkati oleh mu YA ALLAH . aminnn.

okey sempena Menyambut Bulan Ramadan yang penuh barakah dan mulia ini. saya Nadhrah Jamaluddin ingin mengucapkan selamat berpuase kepade semua umat Islam seluruh dunia. semoga Ramadan kali ini memberi seribu makna kepade kita semua . Insyallah :) 

p/s : puase penuh ye.tak mo ponteng ponteng .

thanks for reading .