Friday, July 8, 2011

The Night Race .

salam,hai rakan rakan blogger dan stalker. hee.pade pagi bute yang sejuk beku nii,aku nak share something yang interesting,untuk tatapan anda semua ! nampak tak gamba yang di bawah ni :


kalau,anda yang penah ade nuffnang atau penah dengar nuffnang tuu kan, Churpchurp nii pun kire adik beradik nuffnang jugak laa. tapi lain sikit,korang kene share ape je yang ade,hanya satu click, korang dah dapat 2posen - 4posen. wahh. senang kan,? evenpon aku baru dapat 6posen.tapi aku berusehe jugak.ingat senang ke nak dapat duit cam tuu jee. hee.

okey okey,yang aku nak share nii pasal The Night Race nii. i'm addicted to it ! betol,memang nak dikatekan,kalau aku free je,sure on lappy bukak mende alah nii dulu sebab nak tengok KM aku meningkat ke tak. 
*KM tuu kilometer*



hah,kau tengok? top 20 dah beribu riban KM dorang. aku? sila tgok di bawah :


heh,baru 103km kott.jauh lagi perjalanan anak Jamal nii.
 -_____-"
ni semalam punye.


tengok tengok dah meningkat sikit,dah 204km. hurraayy ! thanks kepade yang membantu. hehe.



ni,kau tengok mamat nii yang LEAD tuu. jeles tau ! nak macam dia jugak >,<" 




okey,grand prize dia kan,ade iPad 2, Canon EOS 550D , dan HTC Desire. okey,yang best pasal hadiah nii ialah,sape yang dapat km paling banyak,boleh pilih antare 3 hadiah di atas. COOL kan? so,bagi merialisasikan game nii,aku perlu bantuan korang. boleh kan? tak susah pun just click sini  dan sini dan yang nii kalau tak pun,sekurang kurang nye click satu pun jadi laa.itu  just one clcik korang dah banyak menbantu ! hee.lepas tuu,anda sign up,then korang pun boleh join game nii.lagi ramai lagi syok weyhh ! 


hah,korang boleh tolong aku kan? hee. sayang korang erat erat laa . join tau,tak rugi pape punnn :) untung ade laa. hee. BYE sweet reader and stalker .

No comments:

Post a Comment