Wednesday, July 6, 2011

Crying silently .



hey hey. i miss this girl * yang kat sebelah aku tuu *  tak tau macam mane nak explain how i really miss her. selalu nye 24 7 aku dengan dia,tapi this sem, 10 minit je dpt bermessage dengan dia nii.tu pun bukan selalu. kadang  kadang aku nangis senyap senyap sebab rindu sgt kat dia nii, kalau aku free,aku  on lappy tengok gamba dia ,over kan?. macam dia nii boyfriend aku lak kan? HAHA. tak pe MUSLIM pun faham,sampai kan dia tak nak aku rindu sangat kat Afiqah Razak nii,dia sanggup datang jauh jauh dari BTS ke Pilah every week tau .sayang awak lebih laaa.  harap sangat dapat spent more time dengan kau ANAK RAZAK cuti mid sem nii. evenpon kau panggil aku perempuan bangang kan , aku still sayang kau . aku tak jumpe lagi      
orang yang boleh ganti kau as the most wonderfull , greatest , and the most annoying friend ! HAHA. I Love You AFIQAH RAZAK >.<"

2 comments:

  1. haha.. sebijik sgt ke? hee,dah name pun adik dia kan.. :)

    ReplyDelete