Friday, July 8, 2011

BERSIH

salam,ha'ah. memang aku dah tak de kerje agak nye kan,sehari sampai 3 entry aku post .HAHA . maap ye . biase laa,aku nii ade masalah susah nak tidur malam, (isomia) aku tak tau laa sejak bile kene penyakit nii.tak merbahaye kan? +__+" 

okey nak share something,sekarang ni kan heboh yang pasal perhimpuan BERSIH tuu kan,. tapi aku tak take port sangat laa kan. then,tadi tengah rajin rajin aku buka laa mail yahoo aku,dapat laa email nii :


ni hah ! pasal yang student UITM dan segale mahasiswa dan mahasiswi  IPTA dan IPTS dilarang melibatkan diri dalam berhimpunan nii.
so kepade sesiape yang nak tahu lebih lanjut,boleh laa korang buka email korang terutame nye pelajar UITM. buka email tau ! sure ade punye laa. :)



p/s : korang mude lagi,belajar pandai pandai dulu,then berpolitik laa ye :)

thanks reader and sweet stalker ;)

Mega Giveaway by Yana & Cik Putih



wah wah julung kali nye aku mengjoinkan diri dalam bende bende cam nii. tengok macam best je. Give away nye macam best ! so lets join guys :)



okey ,nak ajak n tag rakan rakan tercinta ku :




hah,sponsor give away nii pon blogger blogger yang hebat.antara nye :


okey done with this entry . *harap harap terpilih ye cik yana dan cik putih*

The Night Race .

salam,hai rakan rakan blogger dan stalker. hee.pade pagi bute yang sejuk beku nii,aku nak share something yang interesting,untuk tatapan anda semua ! nampak tak gamba yang di bawah ni :


kalau,anda yang penah ade nuffnang atau penah dengar nuffnang tuu kan, Churpchurp nii pun kire adik beradik nuffnang jugak laa. tapi lain sikit,korang kene share ape je yang ade,hanya satu click, korang dah dapat 2posen - 4posen. wahh. senang kan,? evenpon aku baru dapat 6posen.tapi aku berusehe jugak.ingat senang ke nak dapat duit cam tuu jee. hee.

okey okey,yang aku nak share nii pasal The Night Race nii. i'm addicted to it ! betol,memang nak dikatekan,kalau aku free je,sure on lappy bukak mende alah nii dulu sebab nak tengok KM aku meningkat ke tak. 
*KM tuu kilometer*



hah,kau tengok? top 20 dah beribu riban KM dorang. aku? sila tgok di bawah :


heh,baru 103km kott.jauh lagi perjalanan anak Jamal nii.
 -_____-"
ni semalam punye.


tengok tengok dah meningkat sikit,dah 204km. hurraayy ! thanks kepade yang membantu. hehe.



ni,kau tengok mamat nii yang LEAD tuu. jeles tau ! nak macam dia jugak >,<" 




okey,grand prize dia kan,ade iPad 2, Canon EOS 550D , dan HTC Desire. okey,yang best pasal hadiah nii ialah,sape yang dapat km paling banyak,boleh pilih antare 3 hadiah di atas. COOL kan? so,bagi merialisasikan game nii,aku perlu bantuan korang. boleh kan? tak susah pun just click sini  dan sini dan yang nii kalau tak pun,sekurang kurang nye click satu pun jadi laa.itu  just one clcik korang dah banyak menbantu ! hee.lepas tuu,anda sign up,then korang pun boleh join game nii.lagi ramai lagi syok weyhh ! 


hah,korang boleh tolong aku kan? hee. sayang korang erat erat laa . join tau,tak rugi pape punnn :) untung ade laa. hee. BYE sweet reader and stalker .

Wednesday, July 6, 2011

Crying silently .



hey hey. i miss this girl * yang kat sebelah aku tuu *  tak tau macam mane nak explain how i really miss her. selalu nye 24 7 aku dengan dia,tapi this sem, 10 minit je dpt bermessage dengan dia nii.tu pun bukan selalu. kadang  kadang aku nangis senyap senyap sebab rindu sgt kat dia nii, kalau aku free,aku  on lappy tengok gamba dia ,over kan?. macam dia nii boyfriend aku lak kan? HAHA. tak pe MUSLIM pun faham,sampai kan dia tak nak aku rindu sangat kat Afiqah Razak nii,dia sanggup datang jauh jauh dari BTS ke Pilah every week tau .sayang awak lebih laaa.  harap sangat dapat spent more time dengan kau ANAK RAZAK cuti mid sem nii. evenpon kau panggil aku perempuan bangang kan , aku still sayang kau . aku tak jumpe lagi      
orang yang boleh ganti kau as the most wonderfull , greatest , and the most annoying friend ! HAHA. I Love You AFIQAH RAZAK >.<"