Wednesday, May 25, 2011

Hadiah yang sudah dijangka kan.

ape korang rase hadiah yang paling popular kalau nak  bagi kawan korang? cake, beg , baju , kasut ? dan macam macam laa.tapi aku dapat lagi hebat darii tuu.jangan iri hati atau ade rase dengki kalau aku tunjuk gamba nii k? 



 tadaaa ! korang cemburu tak? aku dapat tepung dan telur dengan byk nye.HAHA.
-____________________-"

kejam sungguh mereka.muke masing masing mase ajak aku makan sate,semue    baik  jee.tak bersalah lansung.pijak semut pun tak mati.sampai aku pun tak terbau muslihat mereka !


ayu dah ready dengan telur.


faeez,hafiz dan widad tgh ready nak ambush aku.


snap gamba nak leke kan aku.


then ! betubi tubi dorang baling telor.bongok !! suke si afiqah nii.dia laa org pertame aku pelok.padan muke kau ,rase kan .haha.


faeez kejam ! korang tengok tuu.haish.pade hal aku tgh on the fon dengan my encik Muslim ni.
*aku tak tau kenape tgn aku mcm tu*
=___="


pastu tinggal kan aku sorang sorang tengah jalan tuu.tak boleh pakai betol dorang nii !
*aku masih on the fon*

sepanjang perjalanan ,aku di saluti tepung dan telor.busuk! bayang kan laa aku nak kene menapak masuk pintu pagar uitm tuu.sure laa pak guard dan mak guard tuu pelik kan? 

pak guard : eh,kau tak de tepung lak kat baju kau tuu.
aku : tepung mmg la tak de pak cik.tapi telur dah berbiji biji kat baju nii.

hadiah paling aku suke laa korang .thanks,terime kasih daun keladi .grrrr. sampai sweater ,tudung aku kene basuh 3 kali nak hilang kan bau telur yang wangi tuu tau ? ishh.

p/s: kalau nak keluar makan dgn rakan rakan anda sile pasti kan birthday anda belum lagi tibe.

No comments:

Post a Comment