Thursday, May 5, 2011

Full Time Maid.


At last,bergerak jugak jari jemari aku ni untuk menaip.Rase nye,hampir 2 bulan aku tak menjenguk blog aku ni,harap maaf yee encik blog,saye busy laaa.
Okey,seperti yang anda tahu kan * pade student UITM* sudah selesai semua paper final masing masing dan hanye akan bercuti selama sebulan.yee.aku tidak terkecuali..Tapi. cuti kali ni memang nak mematikan aku ! Do you want to know why? 

I HAVE TOO BE A MAID !
YANG TIDAK BERGAJI.

BIAR AKU ULANG LAGI. TIDAK BERGAJI !

Mimpi yang sungguh tak indah . -_______-". memang aku tak keluar rumah lansung.betol,tak tipu.pijak tar depan rumah ni pun sekali jee.Hebat kan? Hidup aku selame sebulan,just duduk dalam rumah,kemas rumah,masak,basuh baju,sidai baju,lipat baju,menyapu,mengemop.senang cerite,semue keje bibik laa aku buat.Arrrgghhh ! mak cepat laa ambil maid balik ! 

P/s : kepade siape yg ade maid,sile pinjam kan kepade saye. 

No comments:

Post a Comment