Friday, May 27, 2011

Alhamdulilah :)


syukur Ya ALLAH, tersangat laa happy dengar result aku baru baru nii.begitu juge dengan rakan rakan seperjuangan yang lain.berbaloi semue yang kite lalui sepanjang sem lepas. tapi sem yang akan datang ni, maybe susah dah nak bertemu, nak breakfast bersame, lunch bersame, tengok movie depan one stop bersame, study kat libry bersame , dalam kelas duduk berderet deret , berjalan dan bercuti bersame. so sad. semue dapat  UITM jauh jauh.isshh. 


firstly,aku sure akan rindu terlampau kat perempuan nii ! kawan,susah senang ! roomate paling best .aku tak tau kenape laa aku syg sangat kat dia nii even pon dia selalu buli aku.grr. selamat laa kau di UITM sane tuu jage diri tau.dah tak de siape nak kemas kan katil kau dah.hee. Nur Afiqah Razak. ! sayang nye kat kau,sedeh kau tak  de dengan aku lagi.sape nak ajar aku math dan chemistry? siape nak kejot aku study? alaaaa.sedeh tak terkate laaa.


anak Tolha.grrr.kawan aku paling seksi dan berjimat cermat.suke nau diet ,tak perlu laa.kau dah okey,lawa lagi.dapat boyfren kacak bergaye lagii.hee.tak de dah orang nak buat sit up petang petang.tak de orang nak jadi batu api.good luck ni Puncak Alam,free datang laa pilah melawat aku dan wawa yee.Love youu Widad Tolha.


lelaki macho dua orang nii.memang selame lame nye laa akuu tak kan lupe kan mereka !. muke jee macam sudah matang tapi perangai kalah little monster aku.(adik aku) berlari sane,berlari sini, even pon kau faeez baling telor laa bagai kan ,aku still hargai ape yang kau dan hafiz pernah buat. thanks Hafizul Helmi dan Faeez Hatim. faeez,jangan risau ea.aku jadi  spy Nolly untuk kau.HAHA.good luck di UITM Dungun boys !

aku rase this sem ,aku akan jadi super nerdy dan pendiam. sebab tak de mereka yang selalu menceria kan hari aku .* cewah *. nasib baik wawa ade !




tapi,Alhamdulilah,Allah kurnia kan ape yang selame nii aku dan mak abah ingin kan.Thanks Ya  Allah.pemberian Mu tidak terhingga.

selamat berjuang sahabat ku,
semoga Allah memberkati mu.
Amin ~


No comments:

Post a Comment