Friday, March 4, 2011

I Miss My Mommy .

hari jumaat macam biase laa,kelas habis awal.selalu nye habis je kelas math last day tuu,berlari sepantas kilat nak pegi naik bus UITM tu tanpe menghirau kan mate mate yg memandang. HAHA.sebenarnye malu .
-________-"

tapi nk buat macam mane kan tersangat excited nk balik awal laa konon nye.tapi sampai rumah nk dekat Magrib gak,padehal kalau naik kereta 1 jam da smpai.macam jauh nau lak Pilah dgn Melake kan?
 HAHA.
abaikan.

dok lepak lepak tengok Anak Razak ni tidur tibe tibe terase rindu teramat pade mak tercinta ku ! rase macam nk nak balik sekarang jugak .
last week ak balik pon,tak dpt nk spend time dengan mak dan abah.sebab,mereke tersangat busy. tak pe.aku faham *memujuk hati yg lara*
ak terlampau jeles bile dapat tahu akak bawak balik kawan dia ramai ramai sleep over kat rumah,then lepak dengan abah n mak !
jeles la kak oii !
hehe.

di sebab kan rindu kat mak,saje saje nk post video ni.aku rase korang sure kenal mamat ni kan?



kalau tak kenal,mari ramai ramai click kat link name dia ni.



to PUAN NORLIAH ALI.
i Miss You.
I LOVE you.


No comments:

Post a Comment